Annyeong^^

Annyeong^^

Saszhi Imnida..^^

Pertama-tama author mau ngucapin banyak terima kasih bagi para reader yang nyempetin baca karya author di blog ini.

But Don’t be silent reader, RCL yach buat ff di Kyuheyna World

Author sangat berterima kasih untuk reader yang bersedia ninggalin jejak ataupun saran demi kemajuan author dalam membuat karya selanjutnya.

so…Don’t forget RCL^^

Kamsahamnida#bow

Advertisements

4 thoughts on “Annyeong^^

  1. alohaaaaa~
    kepincut my perfect girl or my perfect rival part 1 di sjff, datanglah Na kemari. Hehe
    Na imnida, 93line. Bangapta^^

    ijin ubek” yah + lanjutin baca yg my perfect girl^^

    • ahahhahahaaa isinya sama kok kayak punya reader…^^
      jeongmal gomawo reader…author seneng kalo karya author bisa menghibur^^
      Always support Kyuheyna_couple yach^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s